Boekhouding

Het voeren van de boekhouding kunt u zelf doen of aan ons overlaten. Bovendien werken we met een scanningsboekhouding waarbij we het beste van twee werelden combineren.

Wij werken met de volgende pakketten die toelaten in te spelen op uw wensen.

U voert zelf uw boekhouding:

  • Proacc: een budgetvriendelijke oplossing met tal van uitbreidingsmogelijkheden
  • Exact Online: een online pakket met extra modules voor productieomgevingen, voorraadbeheer, uurregistratie, … . Wij kunnen ten allen tijde de boekhouding raadplegen en tussenkomen bij problemen, vragen, correcties of nazicht.
  • EVA-Online: een online pakket waarmee u zelf uw boekhouding voert terwijl wij indien gewenst kunnen tussenkomen voor advies, correcties of nazicht.

Wij voeren uw boekhouding:

  • Proacc
  • Expert/m

Scanningsboekhouding:

Voor de scanningsboekhouding werken we met Yuki. Hierbij scant u uw facturen zelf in en wij nemen de rest voor onze rekening.

Enkel de aankoopfacturen die u per post ontvangt dient u in te scannen. De digitale facturen kunnen via mail worden doorgestuurd naar uw boekhouding.

De verkoopfacturen kunnen via Yuki worden opgemaakt en verzonden, waarbij ook de opvolging en eventuele aanmaningen geautomatiseerd kunnen worden.

De banken worden dagelijks door het systeem ingelezen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Wij verwerken uw documenten binnen de 24 uur nadat u ze hebt aangeleverd. Zo kunt u altijd rekenen op cijfers die up-to-date zijn.

U hebt uw cijfers en documenten altijd bij de hand, ook als u onderweg bent. Een app op uw smartphone zorgt ervoor dat u altijd over de recentste informatie beschikt.

Hierdoor combineert u het beste van twee werelden: u hebt uw cijfers steeds up-to-date bij de hand en een correct zicht op openstaande klanten en leveranciers. U kunt uw documenten steeds raadplegen. En dit zonder dat u zelf de boekhouding moet voeren of een schaduwboekhouding in Excel nodig hebt. Makkelijker kan niet!