slide01

Acctive BVBA is een snel groeiend, IAB-erkend accountantskantoor dat met zijn klanten wil meedenken en -werken aan de toekomst. Zowel de zelfstandige ondernemer, de gewone KMO als de middelgrote en grote onderneming kunnen bij ons terecht. Wij streven ernaar onze expertise om te zetten in een reële meerwaarde voor onze klant.

Uw dossier wordt steeds behandeld door een vaste dossierbeheerder die zich laat bijstaan door interne of externe specialisten. Hierdoor worden langdurige vertrouwensbanden opgebouwd. Op die manier kunt u niet alleen met al uw financiële en fiscale vragen bij ons terecht, maar ook voor alle bedrijfseconomische, juridische en organisatorische kwesties.

Permanente vorming van onze medewerkers zorgt ervoor dat wij steeds kwaliteit, zorgvuldigheid en nauwkeurigheid kunnen aanbieden. Acctive is onder meer sterk in volgende expertisedomeinen: administratie, boekhouding, fiscaliteit, oprichtingen, fusies en splitsingen, en successieplanning.

Het jonge en vooruitstrevende management vormt de basis van deze solide onderneming. Door onze open communicatie en aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers versterken wij hun zin voor initiatief en motivatie.

Sinds enkele maanden is Acctive ‘Premium Partner’ van Yuki, een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantencommunicatie en controletools om het administratieve proces te managen.

Ondernemers helpen te ondernemen

We helpen u als ondernemer om uw doelen te realiseren. Door een uitgebreide dienstverlening aan te bieden op fiscaal, juridisch, sociaalrechtelijk en bedrijfseconomisch terrein willen we u hierin effectief bijstaan.

We ontwarren voor u het fiscale en juridische kluwen aan regelgeving en nemen deze zorg uit uw handen. Door met u mee te denken kunnen we mogelijke juridische en fiscale hindernissen oplossen nog vóór ze een probleem vormen.

We reiken u de cijfers, tools en rapporteringen aan die u nodig hebt om te ondernemen en gefundeerde beslissingen te nemen.

Door onze persoonlijke aanpak ondersteunen we u als ondernemer en denken we met u mee. Als uw raadgever helpen we u te groeien.

Visie

Correcte cijfers in realtime

De economische en fiscale realiteit evolueert steeds sneller. Daardoor willen steeds meer ondernemers snel een accuraat beeld krijgen van hun cijfers. Het volstaat dan ook niet meer dat we enkele keren per jaar cijfers aanleveren, meestal dan nog een aantal weken of maanden na datum. We willen onze klanten continu een goed en betrouwbaar zicht geven op hun cijfers.

Dankzij een doorgedreven automatisatie van bepaalde processen kunnen we dagelijks uw cijfers bijwerken en ter beschikking stellen. Dit laat ons toe onze adviezen nog beter aan te passen aan de economische realiteit van uw onderneming. Aan u geeft dit de mogelijkheid sneller beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op juiste cijfers.

 Advies als toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde ligt niet in het voeren van de boekhouding of het voorbereiden van uw balans, al blijft dit steeds een deel van ons takenpakket. Onze meerwaarde ligt in het opstellen van uw jaarrekening, het persoonlijk advies dat we geven en de fiscale optimalisaties die we uitvoeren. Ons werk eindigt ook niet bij het opstellen van uw balans. Daar begint het pas! Onze dienstverlening gaat dan ook verder dan die van de traditionele accountant. We kijken verder dan het fiscale en juridische aspect en betrekken verschillende bedrijfseconomische disciplines in ons advies.

Ons team

Acctive is een IAB-erkend accountantskantoor met een team van 20 medewerkers. De drie partners vormen een complementair team door hun verschillende ervaring, achtergrond en opleiding. Zij worden bijgestaan door een team van 20 professionals waarvan het merendeel een universitaire of hogere opleiding heeft genoten. Door de specialisaties van onze mensen in verschillende disciplines en sectoren, kunnen we uw dossier of vraag steeds benaderen vanuit een breed perspectief.

Rudy Oeyen

Rudy Oeyen

Partner
Kim Oeyen

Kim Oeyen

Partner
Lander Marrannes

Lander Marrannes

Partner

Acctive

Antwerpen

Oude Leeuwenrui 44
2000 Antwerpen

Tel 03/304.04.04

E-mail: info@acctive.be

BTW BE-0898.193.769
RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen

Vacatures

Door onze continue groei, zijn we steeds op zoek naar nieuw en leergierig talent. Ben je sterk in cijfers, punctueel en heb je de ambitie om onze klanten-ondernemers bij te staan en te adviseren, dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Wij bieden een boeiende en uitdagende werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden waar elke dag anders is.

Je kunt rekenen op een interessante job in een kantoor met sterke groeiambities. Wij hechten belang aan een gezond work-life-balance  en een informele en collegiale sfeer.

Voor onze openstaande vacatures, kijk je op onze vacature overzicht pagina.

Ook spontane sollicitaties zijn steeds welkom. U mag steeds een reactie van ons verwachten binnen de week.

Naam *

E-mail *

Motivatie *

CV *

Diensten

Boekhouding

Het voeren van de boekhouding kunt u zelf doen of aan ons overlaten. Bovendien werken we met een scanningsboekhouding

Accountants

Als erkende IAB-accountants kunnen wij volgende werkzaamheden voor u uitvoeren…

Belastingadviseurs

In de steeds complexer wordende fiscale wetgeving is het belangrijk u te laten bijstaan door een team van specialisten.

Ondernemingsadviseurs

Naast onze bijstand op allerlei terreinen, zijn we ook aanspreekpunt en adviseur in een aantal andere domeinen…

@ Copyright Acctive 2015